sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Uutisia!

Radiohiljaisuus, tai blogihiljaisuus, on päättynyt. (En tunne enää kuin yhden ihmisen, joka omistaisi niin kauniin esineen kuin radiosoitin.) Seuraa lyhyt tilannekatsaus.

Ensinnäkin. Esikoisrunokokoelmani Villieläimiä julkaistaan aivan näinä viikkoina, tällaiselta kustantamolta (runous, yhteiskunta, kolera!). Koko prosessista minulla olisi paljonkin sanottavaa, mutta juuri tällä hetkellä tyydyn vain ylistämään kustannustoimittajaani Daniil Kozlovia (taiteilijanimeltään Susinukke Kosola), nuorta runoilijaa, joka valloittaa jonain päivänä vielä koko maailman.

Toinen, pienempi tiedote. Pauli Tapio on kirjoittanut mainion pienoisesseen runostani Laamapaita WSOY:n julkaisemaan ja Satu Grünthalin toimittamaan "runouden käyttöoppaaseen".  Olin sekä esseestä, valinnastani tarkastelun kohteeksi, ja kyseisestä teoksesta kovin vaikuttunut.

Ja kolmas, pikkuruisin tiedote. Nuoren Voiman blogisivu julkaisi hiljattain reportaasini kesän 2015 runotapahtumista. "Vuonna 2015 sain harvinaisen tilaisuuden vierailla ja esiintyä runoilijana lähes kaikissa Suomen suurimmissa runouteen ja kirjallisuuteen keskittyvissä tapahtumissa." Tämä oli alkutilanne. Pläjäys luettavissa täältä.

Palataan astialle, hyvät ystävät, kunhan työkiireet, opintokiireet ja kirjan tekokiireet tästä hieman hellittävät. Ihanaa kesän alkua kaikille, kirjoittaisi pikkuporvarilliset seurapiiriarvot sisäistänyt vakaa esikoiskirjailija.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, upeeta, mahtavaa!<3 NVL:n blogisivun linkki tosin ei valitettavasti toimi.;)

    VastaaPoista
  2. Siltä näyttää! Korjaamme asiaa parhaillaan. *Porauksen ääniä*

    VastaaPoista